1 Janar, 2018

Hueyda El Saied flet për lidhjen e re dhe për të shkuarën: Gabrieli e ka një baba por…


I ruan me fanatizëm detajet e dashurisë që po jeton Hueyda el Saied. Do të donte të tregonte shumë për njeriun që i ka rrëmbyer zemrën, por siç thotë duke qeshur, po aq sa është e dashuruar me të, po aq është edhe xheloze.

2-4-600x562

Mjafton të thuhet që ata kanë shumë vite që njihen dhe se kjo miqësi tanimë është shndërruar në një lidhje të fortë, fundi i së cilës mund të merret me mend… Por si ka ndikuar kjo lidhje tek ajo dhe i biri, Gabriel?

1DE7FF54-9051-409F-9D81-0C8E463763BC-600x900Si janë sot marrëdhëniet me të atin e Gabrielit? Për këto dhe të tjera, për festat dhe dhuratat e këtij fundviti, Hueyda ka rrëfyer për revistën Who. Hueyda ka treguar se djali i saj Gabrieli është takaur me të dhe janë kënaqur shumë duke luajtur së bashku.9A7C6F27-FCD0-4918-A1EA-C6E2BAD0E663-600x869

Pyetjes se a mundon dilema në qoftë se do ta pranojë djali, si do të jetë kjo lidhje mes atyre të treve show-girl-ja është shprehur se Gabrieli e ka një baba që e do shumë dhe sipas saj ku ka dashuri, ka vend për të gjithë.2D474180-0457-429B-B711-6ED3BAC9F4DC-600x855

Gabrieli ka një baba, të cilin e do shumë dhe parneri im nuk kërkon të zërë vendin e të atit… Unë mendoj se ku ka dashuri, ka vend për të gjithë”- thotë Hueyda el Saied.
Ndërsa pyetjes së si janë marrëdhëniet me babin e djalit të saj, Hueyeda është përgjigjur shkurt dhe thjeshtë se është një marrëdhënie që i shkon për shtat një ndarjeje, ku në mes është një fëmijë.9A7C6F27-FCD0-4918-A1EA-C6E2BAD0E663-600x869

“Një marrëdhënie logjike, delikate, komplekse, një koktejl pikant që i shkon për shtat një ndarjeje ku në mes është një fëmijë”- vijon ajo.

Burimi/ Revista Who/

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al