8 Nëntor, 2017

Historia e pazakontë, bashkëshorti transgjinor ngelet shtatzënë e sjell në jetë fëmijën …


Chris Rehs-Dupin,  ka lindur femër, por falë operacioneve është shndërruar në mashkull dhe fatmirësisht kishte të dy organet riprodhuese. Historia e tij duket se ka thyer rrjetin me faktin e të qenit diçka e jashtëzakonshme. Chris dhe bashkëshortja, janë njohur që në moshën 20-vjeçare. Mbas martese, gruaja e tij Ami, nuk po mundej të ngelej shtatzënë dhe kështu fëmijën e solli në jetë bashkëshorti i saj transgjinor.

“Ne kemi bërë kaq shumë sforco për të sjellë në jetë këtë fëmijë. Kemi shkuar nëpër mjek pafund, trajtime apo dhe medikamente, deri sa arritëm në pikën ku e vetmja zgjidhje që na mbetej ishte të ndërronim trupat’’ – u shpreh Ami.

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al