15 Tetor, 2018

Gjërat që meshkujt i konsiderojnë sensuale tek një femër


Megjithëse është e vërtetë se tërheqja kimike dhe fizike janë pikat kyçe për shijen e burrave, ka disa karakteristika femërore që meshkujt i konsiderojnë si më sensuale.

Siguria:

Një grua e sigurt gjithmonë tërheq, sepse ajo ka shumë besim tek vetja dhe kjo e bën të parezistueshme.

Sensi i humorit:

Një sens i mirë i humorit dhe pakëz hare në çdo situatë janë gjithmonë karakteristika që burrat i vlerësojnë.

Vështrimi sensual:

Sytë mund të shprehin më shumë nga ajo që një person ndjen, prandaj kontakti me sy është thelbësor për ta bërë një burrë të marroset.

Lëvizjet:

Gjuha e trupit, përcakton se sa jeni të sigurta dhe sa ndjeheni mirë me veten tuaj, gjë që padyshim burrat e konsiderojnë të parezistueshme.

Parfumi:

Është e rëndësishme të kujdeseni për higjienën tuaj personale dhe është e rëndësishme të zgjidhni një parfum që i përshtatet pH tuaj, nuk ka asgjë më të mirë për meshkujt se sa një vajzë që gjithmonë përhap aromë të këndshme. /Revista Psikologjia/

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al