21 Shtator, 2017

Fundshpinë e bukur..? Gjithçka varet nga pozita gjeografike e vendit


Të gjithë e kemi parë sesi pas viteve 2010-të e më këtej modeli i femrave ka  ndryshuar dhe kjo më së shumti i atribuohet popullarizimit të rrjeteve sociale, aty ku njeriu i sotëm teknologjik njihet me së shumti me ‘risinë’, ‘modën’ etj .

 

Fundshpina është një nga ‘aksesorët fizikë’ që në ditët që jetojmë konsiderohet si tipar i rëndësihëm i femrës ideale.

Kurrë nuk e kishit imagjinuar – se madhësia e kësaj pjese të trupit varet nga pozita gjeografike e vendit. Po, po mirë e keni lexuar! Për më shumë ju sqarojmë më poshtë:

 

 

ARMENIA

Pooo! Vendi i orgjinës së Kim Kardashian.Ajo ka fituar më së shumti famë për shkak të fizikut të saj dhe të fundshpinës tërheqëse.

 

 

ITALIA

Italia njihet, përpos spagetit edhe për femrat me vija të lakuara të trupit. Në Itali është bërë modë që të kesh vithe të rrumbullakëta dhe të mëdha, prandaj edhe ky është vendi ku bëhet numri më i madh i operacioneve plastike, për rritjen e të pasmeve.

SHBA-JA

Femrat në SHBA kanë pamje nga më të ndryshmet, meqë edhe etnitë atje janë nga tërë bota. Por, marrë në përgjithësi, femrat e pjesës jugore të SHBA-së janë më të prira që të kenë fundshpinë seksi. Ndoshta afërsia me Meksikën, meqë dihet se fermat latine, në përgjithësi, kanë trup në formë të orës së rërës.

BRAZILI

Nëse nuk e keni ditur, ju tregojmë se çdo vit, më shumë se 100 garuese nga mbarë bota, mblidhen në Brazil në një garë për ta gjetur femrën me fundshpinën më të bukur e cila më pas shpallet Miss BumBum. Anëtarët e jurisë përzgjedhin 15 femra, të cilat, në nëntor të çdo viti, i nënshtrohen garës finale. Gara është organizuar me qëllim që të vihet në pah përparësia e brazilianeve në raport me femrat e vendeve të tjera, sa i përket madhësisë së të pasmeve.

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al