2 Shkurt, 2024

FOTO/ Zbulohet shteti me internetin më të shpejtë në botë, jeni kurozë të dini se në cilin vend renditet Shqipëria?


Indeksi Global i Speedtest ka zbuluar shtetet që kanë internetin më të shpejtë në botë.

Në vend të parë renditet Singapori me një shpejtësi mesatare të transferimit të të dhënave rreth 270.62 megabit për sekondë.

Ndërsa në vend të dytë është Hong Kongu, i cili ndiqet nga nga Monaco, Kilin dhe në vendin e pestë renditet Kina.

Mirëpo jeni kuriozë të dini se në cilin vend renditet Shqipëria?

Sipas Indeksit Global të Speedtest Shqipëria renditet në vendin e 56 përsa i përket shpejtësisë së internetit në botë.

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al