23 Shtator, 2017

10 fjalitë që kanë fuqinë të ta ndryshojnë jetën


1.“Gjej një punë që e do fort, dhe nuk do të të duhet të punosh asnjë ditë në jetën tënde”

2.“Udhëtimi prej një mijë kilometrash fillon me një hap të vetëm”

3.“Një person që thotë se një gjë nuk mund të bëhet, nuk duhet ta ndërpresë atë që është duke e bërë atë”

 

4.“Vizioni pa veprim është ëndërr me sy hapur. Veprimi pa vizion është një ëndërr e keqe”

 

5.“Nëse mendon se diçka do ta duash, provoje. Nëse nuk e bën, do t’i biesh vetes me shkelm, për gjithë pjesën e mbetur të jetës”

 

  1. “Ose duhet të modifikosh ëndrrat e tua, ose të rrisësh aftësitë. Zgjedhja është e jotja”

 

  1. “Sipërmarrja është të jetosh disa vite të jetës ashtu si shumica e njerëzve nuk duan ta bëjnë, me qëllim që pastaj ta jetosh gjithë pjesën tjetër të jetës, ashtu si shumica e njerëzve nuk munden ta bëjnë.”

  1. “Çdo ditë ngrihem dhe shoh listën e Forbes, të njerëzve më të pasur në Amerikë. Nëse emri im nuk ndodhet aty, shkoj me vrap të punoj”
  1. “Sa herë që të kërkohet nëse e bën dot një punë, përgjigju: “Sigurisht që mundem!”
  1. “Anija në port është e sigurtë. Por anijet nuk janë bërë për të qëndruar në port”

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al