Ju në fakt mund të ndihmoni lëkurën tuaj përmes dietës. Ajo që ju hani reflekton në pamjen e jashtme. Bajamet Bajamet janë plot me vitaminë E
  Simptomat e dementias përfshijnë humbjen e memories, të menduarit mbi problemet dhe shton gjykimin mbi gjëra të ndryshme. Sidoqoftë, konsumimi i ushqimeve të veçanta, si
Ajo që hamë ndikon thellësisht në shëndetin tonë. Dr. Valter Longo, drejtor i Institutit “Longevity” në Universitetin e Kalifornisë Jugore, është një prej gjenive italianë, i