28 Qershor, 2022

5 këshilla si të jeni të parezistueshme për meshkujt


Ju jeni tashmë e zgjuar dhe tërheqëse, dhe këto këshilla për t’u bërë të parezistueshme për burrat patjetër do t’ju ndihmojnë të tërhiqni llojin e duhur të mashkullit tek ju.

Ndaloni së qeni “aty” gjithmonë

Më thuaj nëse e ke hasur ndonjëherë këtë bisedë mes dy djemve: “O njeri, Jaqueline pëlqen të jetë me mua 24 orë në ditë. Ajo është gjithmonë pranë meje dhe nuk më lë vetëm për asnjë sekondë. Sidomos kur ajo ka nevojë për mua emocionalisht. Djema, më pëlqen.”

Mos i kushtoni më shumë vëmendje seç duhet

Pra, sapo keni takuar një djalë tepër të pashëm, i cili është gjithashtu i ndjeshëm dhe i sjellshëm. Çfarë po bëni? Epo, shumica e grave do t’i kushtonin vëmendjen e tyre të plotë.

Jini të këndshme

Përdorni gjuhën e trupit në avantazhin tuaj. Uluni drejt, përkuluni pak përpara kur flisni me të, mbani kontakt të vazhdueshëm me sy, buzëqeshni, mbani mjekrën lart dhe herë pas here fërkoni rastësisht duart mbi duart ose supet e tij.

Jini të sigurta

Një veshje tërheqëse është e bukur, por ende ka nevojë për më shumë. Pjesa tjetër varet vërtet nga ju dhe sa rehat dhe e sigurt ndiheni në rrobat tuaja dhe si dukeni.

Flisni për gjërat që ju pëlqejnë të dyve

Mbajtja e një bisede interesante ndonjëherë mund të jetë e vështirë pasi ka një gamë shumë të kufizuar temash që mund të keni me njerëz që mezi i njihni.

© Panoramaplus.al