Panorama Plus – Faqe 3226 – Showbizi Shqiptar
Kompania Sony  në “LFA Technology” në Berlin, prezantoi dy pajisje të saj të reja, Xperia XZ1 dhe XZ1 Compact, ku risia më e madhe është një
Kina, e cila dallohet për risitë e saj teknologjike dhe shpikjet inovatore në këtë fushë, njofton se tashmë po planifikon të ndërtojë një “tren fluturues”, i