27 Shtator, 2023

Shpirti i këtyre shenjave të horoskopit nuk do të plaket asnjëherë…


Luani

Luanët kujdesen tejmase për veten, duke siguruar gjithçka që mendojnë se e meritojnë. Janë persona që u pëlqen të jenë përherë në dijeni të të rejave më të fundit në botë, pasi duan të jenë në qendër të çdo diskutimi që hapet. Luanët janë persona me energji pozitive, të cilën e transmetojnë tek të gjithë ata që i rrethojnë. Kjo energji është në gjendje t’u dhurojë Luanëve një shpirt rinor, edhe pse mund të kenë kaluar vite të tëra jete.

Akrepi

Për shumë persona mund të duket e çuditshme që Akrepi të jetë pjesë e kësaj liste, pasi mendohet se ështëshenjë hakmarrëse dhe e ftohtë, por e vërteta nuk është e tillë. Ata sillen në këtë mënyrë vetëm me njerëzit që nuk u dhurojnë energji pozitive. Me personat e duhur, të cilët i bëjnë të ndihen mirë, ata sillen në mënyrë tepër pozitive. Kjo aftësi “transformimi” në varësi të personit që kanë përballë, tregon që ata mund të përshtaten lehtësisht ndaj ndryshimeve. Akrepat nuk heqin dorë asnjëherë nga të mësuarit, tëeksperimentuarit dhe të qenurit të udhëhequr prej kuriozitetit.

Shigjetari

Deri në momentin që Shigjetarët të kenë shpirtin e aventurës brenda vetes së tyre, nuk ka asgjë që t’i bëjëtë tregojnë moshën që mbajnë mbi supe, edhe kur të jenë 90 vjeçarë. Janë persona me shpirt të lirë, që u pëlqen të rrethohen nga njerëz të komunikueshëm dhe me histori interesante për të treguar. Kanë shpirt tëlirë dhe nuk e durojnë dot qëndrimin të kufizuar, edhe nëse arrijnë synime të mëdha, apo vendosin pasuri. Liria për ta është vetë lumturia. Ndaj, mos i kufizo asnjëherë dhe ke për të parë tek ata, personin argëtues dhe me shpirt rinor.

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al