27 Shtator, 2017

Shokon gjinekologu. ‘Femrat na e shpifën profesionin, vijnë për t’u qepur…’


Femrat i druhen shumë vizitave gjinekologjike sidomos nëse do t’i vizitoj një burrë.

Ndërsa nga ana tjetër gjinekologu ndihet keq kur përballë ka një paciente, e cila ka turp të vizitohet nga ai.

Një gjinekolog ka treguar për ‘The Mirror’:

‘Unë jam një gjinekolog dhe para çdo vizite lutem që pacientja, e cila ka ardhur për vizitë të mos ketë turp. Shumë gra bëhen shumë nervoze dhe është aq e vështirë t’i qetësosh. Akoma më të vështira janë rastet kur një femër vjen për të gjetur cipën e himenit ose për tu qepur, por ka turp të tregoj se për çfarë ka ardhur. Kjo është me të vërtetë e tmerrshme.’

Emri i gjinekologut nuk është treguar, por kanë qenë të shumtë edhe mjekët e tjerë që e kanë mbështetur.  Shumica thonë se kur përballen me paciente, cilat kanë turp të tregojnë se çfarë simptomash kanë u neveritet profesioni.

 

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al