Panorama Plus – Faqe 3077 – Showbizi Shqiptar
Dashamir Peza nuk arriti të ishte pjesë e Parlamentit gjatë kësaj legjislature. Edhe pse përflitej si një nga miqtë e vjetër të Ramës, ky i fundit
Tri ministret e reja, e Shëndetësisë, e Drejtësisë dhe e Sipërmarrjes shfaqen në çdo vend bashkë. Ato shihen në shoqërinë e njëra-tjetrës në pushimet e seancave