I ftuar në një event, nuk kishte sesi të mos përfitonte nga rasti për të bërë disa foto. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, pasi
Kanë disa gjëra të përbashkëta Paulin Sterkaj dhe Sadri Abazi. Së pari, janë të dy deputetë të maxhorancës socialiste, e dyta, kanë disa mandate në Parlament,