Spekulimeve për iPhone-in e ri tashmë ju erdhi fundi. iPhone X, i shqiptuar iPhone 10, tani është i vërtet. Apple prezantoi dje telefonin e ri
  MARSI DO TA NDRYSHOJË TRUPIN E NJERIUT Ndonëse Marsi dhe Toka cilësohen si planete të ngjashëm, dallimet mes këtyre dy planetësh ndikojnë negativisht në trupin