11 Shtator, 2017

A duhet ta shfaqim tiparin e ‘ndjeshmërisë’ në mjedisin e punës…?


Udhëheqësit e mëdhenj janë të ndryshëm në shumë mënyra, por një tipar kyç që shumica e tyre ndajnë është ndjeshmëria ose aftësia për t’i parë gjërat/njerëzit nga një pikëpamje tjetër. Kur të gjithë në një organizatë duket se e kanë këtë aftësi, me shumë gjasa kompania do të shkëlqejë!

Ne të gjithë mbështetemi tek njëri-tjetri, ndërsa kemi plane për t’u zhvilluar në nivele të reja dhe ndjeshmëria është pikërisht karburanti për këtë. Unë do t’ju ndihmoj; ju do të më ndihmoni – kjo quhet punë në grup.

Fatkeqësisht, në mjediset e biznesit, ndjeshmëria ndonjëherë zëvendësohet nga një ndjenjë krenarie, një qëndrim i gjithanshëm dhe një mentalitet i mbyllur që ka të bëjë më shumë me avancimin e vetvetes. Por, kur ndjeshmëria është në mungesë të furnizimit, kështu është edhe madhështia. Plus, integrimi i ndjeshmërisë në praktikat tuaja të biznesit mund të ofrojë një avantazh të rëndësishëm konkurrues duke i bërë klientët tuaj të ndihen të çmuar dhe të vlerësuar./INC/

 

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al