24 Tetor, 2017

4 pozicionet e seksit që nuk duhet t’i praktikoni sepse djemtë dëmtohen keq


E dini se cilat janë ato lëvizje që nuk duhet t’i bëni në dhomën e gjumit për të shmangur dëmtimet serioze të organit gjenital të meshkujve?!

Dëmtimet gjatë seksit janë të zakonshme dhe pozicionet që ju eksperimentoni kanë të bëjnë shumë me këtë. Ju mund të mendoni se seksi është i sigurt por në fakt nuk është kështu sepse djemtë kanë më tepër risk që të dëmtohen në qoftë së provojnë disa pozicione të caktuara.

Underwear-model-blonde-447334

Një studim i kryer nga specialistë brazilian doli në përfundimin se ka katër pozicione të rrezikshme për meshkujt dhe që duhet t’i evitojnë, janë: ‘dogdy style’, ‘vajza në krye’, ‘shkopi pogo’, ‘vajza sipër me kurriz’.

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al