“Zisi i turpit”, shpërthen studiuesi: Ç’do Agron Tufa aty? PNUD dha paratë, por a e di deklaratën e tmerrshme të tij?

SHPËRNDAJE

Agron Alibali, studiues i njohur, i cili jeton në SHBA, teksa reagon pas nje reportazhi per kampin e Tepelenes, ndalet me qellim ne nje foto, qe shoqeron shkrimin.

zisi

Në një reportazh të botuar për kampin e Tepelenës, shfaqet edhe fotoja e mësipërme. Një Zis, si ato që përdoreshin përpara viteve 90.

“Kjo lidhja këtu ka një foto fantastike: Zisin e Turpit. Me paret e PNUD-it është marrë Zisi me qira si simbol i mjeteve të transportit nën diktaturë. Shefi i PNUD-it në Shqipëri, kanadezi i lehtë Brian Williams, që ka financuar 140,000 Euro bashkë me Ambasadorin italian për të shpikur “Aushvicin” shqiptar në Tepelenë, nuk ka as drojtje dhe as pikën e idesë se si po keqpërdorohet, dhe hipën lart në Zis.

Nuk e di i varfëri se në të nëjtin Zis është edhe Agron Tufa, që ka bërë deklaratën e  tmerrshme famëkeqe anti-Semite nga auditoret e UET-së. Pra, PNUD-i në “banwagon” me antisemitizmin më makabër… Jo vetëm që PNUD-i financon projekte anti-historike e antikombëtare, por tani na del edhe me akte të hapta anti-semite”.

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.