Testi me 3 pyetje që iu tregon se cili jeni në të vërtetë

SHPËRNDAJE

Merrni një moment për veten tuaj, për t’u çlodhur dhe për të provuar një test që luan pak me nënndërgjegjen tuaj. Është një test për t’iu përgjigjur tri pyetjeve të elaboruara nga tradita tibetiane, pa reflektuar shumë, por duke u mbështetur në impulsin e parë dhe pastaj duke parë se si kombinimi i këtyre përgjigjeve mund të tregojë diçka për veten.

test_tibetano

Për lehtësi, ju sugjerojmë të merrni një stilolaps dhe letër, para se të ndiheni rehat …

Pika 1

Imagjinoni që para jush janë këto pesë kafshë: një derr, një tigër, një lopë, një kalë dhe një dele. Tani ju vendosni vetë mënyrën si do t’i rendisni ato, mendërisht ose në fletë letre.

Lajmin e plotë e lexoni në linkun: http://www.panorama.com.al/panoramaplus/testi-me-3-pyetje-qe-iu-tregon-se-cili-jeni-ne-te-vertete/

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.