Test / Numri i kuajve që shihni në imazh tregon se sa shumë ka evoluar IQ-ja juaj

Jan 15, 2022 | 14:29
SHPËRNDAJE

A duket testi i kalit shumë i thjeshtë për të qenë i vërtetë? Vetëm njerëzit me inteligjencë më të lartë mund të na thonë se sa janë në të vërtetë në vizatim! Sot kemi vendosur t’ju ofrojmë një test që shqyrton inteligjencën tuaj dhe aftësinë tuaj për të vërejtur edhe detajet më të vogla. Për ta bërë këtë, pra, kemi zgjedhur një nga ato imazhe që, në mënyrë periodike, arrijnë të minojnë një pjesë të madhe të komunitetit të internetit.Testi i kalit: Sa kuaj shihni në foto për tridhjetë sekonda dhe ne do t’ju tregojmë se sa të zgjuar jeni.

Përgjigja varet nga ju dhe truri juaj: keni tridhjetë sekonda për të provuar të gjeni të kuajt në vizatim dhe më pas zbuloni se sa të vëmendshëm jeni ndaj detajeve.

Zgjidhja për testin:

Sa keni parë? Për çdo mundësi, ne jemi përpjekur të përshkruajmë profilin tuaj!

Asnjë: S’kishte asnjë kalë në ilustrim për ty! Për ju ka një peizazh shkëmbor dhe me borë, me disa forma që të kujtojnë kuajt, por kuaj të vërtetë nuk mendoni se keni parë. Mund t’ju themi vetëm se keni gabuar, pasi ekziston një grup kuajsh dhe për këtë arsye ju dështuat në testin e sotëm! Natyrisht kjo nuk do të thotë se je budalla, por vetëm se duhet të mësosh t’i kushtosh vëmendje asaj që shikon dhe gjithashtu të besosh pak më shumë tek të tjerët!

Nga një në katër: Një sy i mirë, sigurisht, sepse duhet shumë për të dalluar kuajt nga manteli shkëmbor! Nëse keni numëruar nga një deri në katër kuaj, mund të themi se jeni të përkushtuar por që nuk keni fituar! Tridhjetë sekonda nuk janë shumë dhe për këtë arsye mund të ndiheni plotësisht mirë, pasi të paktën keni gjetur disa kuaj!

Pesë: Urime! Siç e keni vënë re edhe nga rrathët e pranishëm në zgjidhjen e provës së kalit, në vizatim janë të pranishëm vetëm pesë kuaj. Ju jeni fituesi i testit të kuajve! Sigurisht që jeni një person shumë i mprehtë, që nuk e lejon veten të destabilizohet nga të tjerët, me sugjerime apo indikacione që synojnë të mashtrojnë. Ju keni një mendje reaktive dhe jeni në gjendje të identifikoni menjëherë atë që kërkoni. Gjetja e pesë kuajve në tridhjetë sekonda nuk ishte aspak shaka, megjithatë ju e bëtë atë menjëherë.

Më shumë se pesë: Duhet të jetë e pamundur të shohësh më shumë se pesë kuaj në ilustrim! I kemi numëruar vazhdimisht, por edhe mund të ketë pasur, nuk jemi të pagabueshëm. Sigurisht, nëse keni parë më shumë se pesë, edhe nëse nuk janë aty, ne mund t’ju themi vetëm se fantazia juaj është me të vërtetë e madhe!

Burimi/ Revista Psikologjia

© Panorama.al

Te lidhura