Heineken   Union Bank  
Lotaria Kombetare    
Home »

Përplasja e Ngjelës me hetuesit në burg: Jeni injorantë

Spartak Ngjela

Avokati tregon ditët e hetuesisë dhe përballjen me akuzën. “Nuk e pranoj akuzën. Sill provat, me mua s’mund të ketë hetuesi abstrakte… ju s’keni asnjë provë”. Përballja me hetuesit u kthye në një lojë nervash. Superior nga ana profesionale dhe me një mendësi të hapur europiane, Spartak Ngjela, në një moshë fare të re, do [...]

7 Komente
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Linkedin
  • RSS

AMC
Neptun


Gazeta Panorama Alexa toolbarShowbiz

Lifestyle

Teknologji

Kuriozitete

© 2015 Gazeta Panorama ONLINE. All Rights Reserved.   Programuar nga: ikoncept Privacy