FOTOLAJM/ Katër gola për 10 minuta, shikoni koefiçentët e basteve gjatë estradës në Fier

Panorama Sport | Gazeta me e shitur sportive ne vend

2018/07/15 05:00 PM
France 4 Croatia 2
2018/07/14 04:00 PM
Belgium 2 England 0
2018/07/11 08:00 PM
Croatia 2 England 1
2018/07/10 08:00 PM
France 1 Belgium 0
2018/07/07 08:00 PM
Russia 2 Croatia 2

Postuar: Shkurt 13, 2018 | 12:30

FOTOLAJM/ Katër gola për 10 minuta, shikoni koefiçentët e basteve gjatë estradës në Fier

Faksimile e koeficientëve të kompanisë “188bet” për ndeshjen e djeshme Apolonia-Turbina. Në të shihet se është minuta e 50-të dhe rezultati ishte 1-0 për Apoloninë. Dhe koeficienti për shënimin edhe të tre golave të tjerë ishte vetëm 1.63. Një vlerë shumë e ulët.

bastet apolonia turbina


www.minuta90.com