FOTO/ Firma e Mavrajt dhe shokëve te Hamburgu vlen 30 euro, ja tifozi që e nxjerr në shitje online

Panorama Sport | Gazeta me e shitur sportive ne vend

2018/07/15 05:00 PM
France 4 Croatia 2
2018/07/14 04:00 PM
Belgium 2 England 0
2018/07/11 08:00 PM
Croatia 2 England 1
2018/07/10 08:00 PM
France 1 Belgium 0
2018/07/07 08:00 PM
Russia 2 Croatia 2

Postuar: Dhjetor 6, 2017 | 16:49

FOTO/ Firma e Mavrajt dhe shokëve te Hamburgu vlen 30 euro, ja tifozi që e nxjerr në shitje online

Një ndodhi e çuditshme ka ndodhur në Gjermani, ku një tifoz i skuadrë së Hamburgut, ka nxjerrë në shitje posterin e sezonit 2017/2018, me autografet e të gjithë lojtarëve, mbi foton e secilit.

hamburgu autograf

Ai e ka nxjerrë në shitje në faqen “ebay”, dhe firma e Mavrajt me shokë, kushton e gjitha 30 euro. Gjithashtu, ai kërkon edhe 1.5 euro për transportin e këtij malli.

mavraj autograf


www.minuta90.com