Shtohet niveli i ujit nga batica detare, rrezikon të dalë në rrugë dhe të përmbytë banesat në Lezhë

Nov 23, 2022 | 10:31
SHPËRNDAJE

Batica detare ka shtuar nivelin e ujit në lagunën e Merxhanit në Ishull-Shëngjin.

Uji rrezikon të dalë në rrugë dhe të përmbysë banesat që ndodhen pranë Lagunës.

Emergjencat e civile të bashkisë Lezhë ndodhen në terren dhe do hidhen inerte për të shmangur daljen e ujit.

Një situatë e ngjashme u përsërit në vitin 2010 në këtë zone ku u përmbytën disa banesa nga batica detare.

© Panorama.al

Te lidhura