“Seksi me partnerin tim përfundon shumë shpejt. Çfarë mund të bëj?”

Jul 30, 2022 | 9:55
SHPËRNDAJE

Disa njerëz bëhen shumë të shqetësuar për rolin e tyre të pritshëm për të ndihmuar partnerin të përjetojë kënaqësi dhe orgazmë, dhe ndoshta partneri juaj është bërë kokëfortë sepse mendon se nuk mund t’i plotësojë nevojat tuaja.

Mund të jetë që ai është thjesht egoist – por vetëm duke e pranuar këtë nuk do të arrini atë që dëshironi.

Përpiquni t’i qaseni këtij problemi nga këndvështrimi se ndoshta ai ka nevojë për një lloj tjetër drejtimi nga ju, dhe ka frikë të jetë një zhgënjim. Shumë gra kanë zbuluar se marrja e përgjegjësisë për kënaqësinë e tyre rrit kënaqësinë reciproke. Mundohuni të gjeni mënyra të bazuara në erotikë për të rritur kënaqësinë tuaj gjatë të bërit dashuri. Një teknikë përfshin stimulimin e vetes me dorë ose me një lodër seksi gjatë marrëdhënies seksuale.

Shumë partnerë e shohin këtë eksituese shtesë, dhe si rezultat ata vetë bëhen më të gatshëm për t’u udhëhequr në ofrimin e stimulimit të drejtpërdrejtë të klitorit ose çfarëdo tjetër që dëshirohet. Jini të durueshëm dhe butësisht mbështetës.

Bëjini kërkesat tuaja shumë të thjeshta dhe të qarta dhe shpërblejeni çdo përpjekje të vogël që ai bën për t’ju kënaqur. Mbi të gjitha, mbani mend se ju keni të drejtë të dëgjoheni dhe të plotësoni nevojat tuaja seksuale.

/Burimi www.theguardian.com/ Revista Psikologji

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV" © Panorama.al

Te lidhura