Punohet në kabina/ Ja oraret dhe zonat e Tiranës që s’do kenë drita sot

SHPËRNDAJE

Mungese energjie edhe gjate dites se sotme ne disa zona te Tiranes.

energjia punime

OSHEE ben me dije se ne kuader te procesit te mirembajtjes se kabinave, Drejtoria Rajonale OSHEE Tirane do te kryeje sot punime ne disa kabina, ne oraret dhe zonat si me poshte:

Kabinat Irfan Tomini 1 dhe Vau i Dejes
Ora 10:00-12:00
Zona: Qender Selite pjeserisht dhe rruga “Ndreko Rino”, prane Institutit te Hidraulikes

Kabina Veri 2
Ora 08:00-12:00
Zona: Shengjergj pjeserisht

Kabinat K3 dhe K4
09:00-14:00
Zona pa energji: Kamëz pjesërisht

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.