Pasoja deri në humbjen e jetës nëse e bëni këtë veprim, arsyet do t’u bëjnë më të kujdesshëm

SHPËRNDAJE

Duket se disa gjëra të cilat në përditshmëri nuk u kushtojmë aspak vëmendje nga ana shëndetësore, mund të rezultojnë fatale për ne.

Shpesh mjekët janë shprehur se të depiluarit në pjesë të caktuara në trup është i rrezikshëm dhe nuk duhet bërë.

25144

Por e dini që të hiqni qimet nga hunda mund të shkaktojë edhe vdekjen?

Ja përse:

Fytyra jonë ka një pjesë që quhet “trekëndëshi i vdekjes”, në të cilin ka shumë arterie dhe vena venoze. Kjo pjesë shumë delikate fillon nga pjesa e sipërme e hundës dhe përfundon në cepat e buzëve.58474

Duke shkulur qimet nga hunda, ju mund të keni dëmtuar njëkohësisht një venë venoze, dhe pjesa e dëmtuar bëhet shumë e ndjeshme dhe delikate duke mbledhur bakterie të rrezikshme për imunitetin.525147741445665465

Rekomandohet që në këtë pjesë të trupit, qimet të shkurtohen por në asnjë mënyrë të shkulen./Panorama/

582514147878745487545 5252411487787 85847474741

 

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.