6 Mars, 2019

Zgjidhni një nga puplat dhe zbuloni mesazhin që duhet të dëgjojë shpirti juaj


Pupla nr. 1

Shpirti juaj po ju vë përpara frikërave tuaja, në mënyrë që t’i njihni, t’i identifikoni dhe të lëvizni drejt kuptimit dhe shërimit. Frika jonë na paralizon të kuptojmë emocionet dhe mendimet tona.

Pupla nr. 2

A i lejoni të tjerët të ndikojnë në ndjenjat tuaja? Është e mundur që kjo të ndodhë në jetën tuaj dhe shpirti juaj po ua komunikon këtë. Është e rëndësishme që ju të mos i lejoni të tjerët të ndikojnë tek ju, secili ka të drejtën të marrë vendimin e tij, bazuar në perceptimin.

Pupla nr. 3

Shpirti yt po përpiqet t’ju tregojë se ju keni një personalitet unik dhe cilësi të jashtëzakonshme. Ju jeni shumë kokëfortë dhe kërkues, vullneti dhe forca juaj e brendshme janë të nevojshme për t’ju mbajtur.

© Panoramaplus.al