16 Shtator, 2019

Zgjidhni muajin tuaj të lindjes dhe zbuloni se kush jeni


Janar

-Ambiciozë dhe seriozë

-Pëlqejnë të japin mësime dhe të mësojnë

-Punëtorë

-Të ndjeshëm dhe me mendime të thella

-Të heshtur përveçse kur janë të tensionuar

-Të rezervuar

-Shumë të sjellshëm

-Romantikë, edhe pse nuk e vërtetojnë lehtë

-I duan fëmijët

-Kanë qëndrime të mëdha shoqërore

-Xhelozohen lehtë

-Të saktë, të matur dhe të organizuar

-Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme

-Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë

-Njohës të mirë

Shkurt

-Kanë mendime abstrakte

-Të zgjuar

-Temperament të ndryshueshëm

-Të ndrojtur dhe të përulur

-Të ndershëm dhe besnikë

-E duan lirinë

-Rebelohen kur detyrohen

-Shumë të ndjeshëm dhe lëndohen lehtë

-Zemërohen shumë lehtë

-U pëlqen të bëjnë miq, por ata rrallë e provojnë atë

-Kokëfortë

-Ambiciozë

-Kanë qëllime dhe ëndrra shumë të qarta

-Njohës të mirë

-E duan argëtimin dhe kohën e lirë

-Romantikë brenda, por jo nga jashtë

-Supersticiozë

Mars

-Personalitet interesant

-Të dashur

-Të turpshëm dhe të rezervuar

-Të sinqertë, bujarë dhe të këndshëm

-Dashamirës të paqes dhe qetësisë

-Të ndjeshëm ndaj të tjerëve

-Pëlqen t’u shërbejë njerëzve

-Zemërohen dhe irritohen lehtë

-Njerëz ku mund të mbështeteni

-Të bukur

-Vëzhgues të mirë

-Pëlqejnë të ëndërrojnë dhe imagjinojnë gjëra

-Pëlqejnë të udhëtojnë

-Pëlqejnë rregullimin e shtëpive dhe ambienteve

-Ata kanë një talent për muzikë.

Prill

-Aktivë dhe dinamikë

-Marrin vendime dhe më pas u vjen keq

-Të fortë mendërisht

-Pëlqejnë të marrin vëmendje

-Miqësorë

-Pëlqejnë të ndihmojnë të tjerët të zgjidhin problemet e tyre

-Kurajozë

-Aventurierë nga natyra

-Të ëmbël dhe bujarë

-Të dashur

-Kanë një kujtesë të mirë

-U pëlqen të motivojnë të tjerët

-Pëlqejnë shakatë

-Tërheqës

-Delikatë

-Romantikë

-Krenarë

-Guximtarë

Maj

-Kokëfortë

-Nuk dorëzohen derisa të marrin atë që dëshirojnë

-Njohës të mirë

-Acarohen lehtë

-Kurrë nuk kalojnë pa u vënë re

-Kanë ndjenja shumë të thella

-Fizikisht tërheqës dhe me personalitet shumë të veçantë

-Janë ëndërrimtarë

-Intuitivë

-Imagjinues të mirë

-U pëlqen letërsia dhe artet

-Pëlqejnë të udhëtojnë

-I irritojnë ata të qëndrojnë në shtëpi

-Punëtorë

-Bujarë

Qershor

-Mendojnë afatgjatë

-Manipulohen lehtë

-Të bukur dhe delikatë në të folur

-Kanë shumë ide

-Të ndjeshëm

-Dyshojnë shumë dhe kanë tendencë t’i shtyjnë gjërat

-Gjithmonë duan më të mirën

-Pengues

-Qesharakë dhe me një sens të mirë humori

-Pëlqejnë shakatë

-Bashkëbisedues të mirë

-Miqësorë

-Dinë të bëhen miq

-Të prirur për t’u ftohur

-Mërziten lehtë

-U japin shumë rëndësi gjërave që nuk i kanë

-Lëndohen lehtë

-Kanë nevojë për një kohë të gjatë për t’u rikuperuar pasi të lëndohen

-Romantikë deri në palcë

Korrik

-Janë njerëz të bukur

-Të vështirë për t’u kuptuar

-Të ndershëm dhe miqësorë

-Mund të bisedoni lehtë me ta

-Të paparashikueshëm

-Kapriçozë, ndryshojnë shpesh temperamentin

-Të zgjuar dhe të shpejtë

-Nuk janë hakmarrës

-Falin por nuk harrojnë kurrë

-Irritohen nga gjërat që nuk i shohin të dobishme

-Pëlqejnë të udhëheqin të tjerët

-Të ndjeshëm

-Të dashur, kanë një nevojë të madhe për përzemërsi dhe dashuri

-Përpiqen gjithmonë t’i trajtojnë të gjithë si të barabartë

-Simpatikë

-Njohës të mirë

-Gjykojnë njerëzit për atë që shohin

-Punëtorë

-Nuk kërkojnë miq, preferojnë që të tjerët t’i kërkojnë ata

-Nuk janë agresivë nëse nuk provokohen

-Lëndohen lehtë dhe u duhet shumë kohë për të marrë veten

Gusht

-I duan shakatë

-Tërheqës

-Delikatë

-Romantikë

-Krenarë

-Guximtarë

-Kanë cilësi udhëheqëse

-Dinë të ngushëllojnë të tjerët

-Mund të jenë: ose shumë bujarë, ose shumë egoistë

-Pëlqejnë të lavdërohen

-Shpirt të jashtëzakonshëm

-Irritohen lehtë kur provokohen

-Xhelozë

-Vëzhgues të mirë

-Të saktë

-Mendojnë shpejt

-Të pavarur

-Pëlqejnë të komandojnë

-Pëlqejnë të ëndërrojnë

-Virtuozë në arte dhe muzikë

-Të ndjeshëm dhe tolerantë

-Të besueshëm

-Të llastuar

-Pëlqejnë të kenë miq të rinj

-Kanë frikë nga dashuria

Shtator

-Të saktë, të matur dhe të organizuar

-Pëlqejnë t’u tregojnë të tjerëve gabimet e tyre

-Pëlqejnë të kritikojnë

-Të heshtur, por bisedues të mirë

-Të moderuar

-Bukuroshë dhe miqësorë

-Njerëz të denjë për besim

-Besnikë dhe të sinqertë

-E bëjnë mirë punën e tyre

-Dinë të mbajnë sekretet

-Të ndjeshëm, bujarë

-Kanë kujtesë të mirë

-U pëlqen të hulumtojnë në fusha të reja

-Njohës të mirë

-Qesharakë

-Të rezervuar

-E duan sportin, kohën e lirë dhe udhëtimet

-Nuk i tregojnë lehtësisht emocionet e tyre

-Kanë tendencë të mbajnë atë që ndiejnë

-Kërkojnë shumë kohë për të vendosur, veçanërisht kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një partneri

Tetor

-Pëlqejnë të flasin

-Duan ata që i duan

-Tërheqës

-Të bukur brenda dhe jashtë

-Simpatikë

-Miqtë e tyre janë shumë të rëndësishëm

-U pëlqen të bëjnë miq të rinj

-Lëndohen lehtësisht, por shërohen lehtë

-Nuk jetojnë sipas asaj që thonë, kujdesen për mendimin e tyre dhe asgjë tjetër

-Shumë intuitivë

-U pëlqen udhëtimi, artet dhe letërsia

-Delikatë në të folur

-Të llastuar

-Rrallë i tregojnë emocionet e tyre

-Shumë xhelozë

-Të drejtë

-Bujarë

-E humbin lehtësisht besimin te dikush

-Kur duan, e duan me të vërtetë

Nëntor

-Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme

-Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë

-Njohës të mirë

-Mund të bëhen mjekë të mirë

-Kanë personalitet dinamik

-Të rezervuar

-Gjithmonë mendojnë për diçka

-Bindës

-Kurajozë dhe bujarë

-Kokëfortë

-Nuk dorëzohen kurrë

-Janë ndër ata që mendojnë se nëse diçka duhet të bëhet, duhet të ketë një mënyrë për ta bërë atë

-Irritohen lehtë, pavarësisht nëse janë provokuar apo jo

-U pëlqen vetmia

-Romantikë

-Nuk mendojnë si të tjerët

-Nuk i vlerësojnë lëvdatat

-Të paqëndrueshëm në marrëdhënie

-U pëlqen të qëndrojnë në shtëpi

-Punëtorë

-Të besueshëm

-Të sinqertë dhe dinë të ruajnë sekretet

-Nuk i kontrollojnë emocionet e tyre

-Të paparashikueshëm

Dhjetor

-Bujarë

-Patriotikë

-Aktivë në lojëra

-Të padurueshëm

-Ambiciozë

-Manipulues, madje edhe tradhtarë

-Supozues

-Qesharakë

-Pëlqejnë të rrethohen nga njerëz

-U pëlqen që ata të lavdërohen dhe t’u kushtohet vëmendje

-U pëlqen të ndjehen të dashur

-Nuk janë egoistë

-U pëlqejnë shakatë

-Ndjenjë të mirë humori

-Nuk mund të qëndrojnë me një partner

-Dashurues të mirë /Burimi: Revista Psikologjia/

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al