10 Gusht, 2022

WhatsApp vjen me ndryshime të reja, cili prej këtyre do ju pëlqejë më shumë?


Nga muaji Gusht, WhatsApp rifreskon karakteristikat e sj duke sjellë ndryshime për grupet e bisedave në aplikacion.

whatsapp

Kështu, nëse jeni anëtar i një grupi dhe doni të dilni prej tij, të tjerët nuk do të njoftohen për këtë pasi kutia e njoftimit që shfaqet sa herë një person lë grupin, nuk do të shfaqet më.

Gjithashtu, përdoruesit nuk do të mund të shohin nëse një anëtar i grupit është online.

Si dhe njoftohet çaktivizimi i screenshots për fotot që dërgohen me opsionin View Once, të cilat zhduken pasi hapen herën e parë.

© Panoramaplus.al