17 Janar, 2018

Video +18/ Të rinjtë shqiptarë “shfrenohen” në lidhje live, vajza nxjerr pjesët intime

**Video +18, të rinjtë përdorin fjalë erotike e banale**

Rrjetet sociale sa janë një mjet argëtues dhe për të kaluar kohën e lirë, aq janë edhe të dëmshëm për shoqërinë.

Besojmë e dini tashmë që në Instagram mund të dilni live me kamera, duke biseduar me një person tjetër, por në ndryshim nga ç’jemi mësuar, aty do u shikojnë edhe gjithë miqtë tuaj virtualë që u kanë “follow”.

Foto-kryesore-feature-13-527x375

Një qytetar ka shkruar për “Joq” i tmerruar nga ajo që kishte parë live nga dy të rinj në Instagram.

Djali dhe vajza flasin në terma erotikë me njëri tjetrin dhe fillojnë duke treguar pjesët e tyre intime. Ua thamë që ishin live dhe po i shikonim mbi 1.000 persona?!

© Panoramaplus.al