30 Shtator, 2022

Thonjtë e vjeshtës: Ngjyrat më të bukura dhe inspiruese (Foto)


Tendencat e thonjve të vjeshtës nuk duhen humbur: ngjyrat, nuancat, arti i thonjve dhe teksturat janë sot protagonistët e manikyrave më cool që ekzistojnë.

Qofshin ato të bëra në shtëpi, me xhel apo gjysmë të përhershme, tendencat e manikyrave të vjeshtës janë të përcaktuara mirë dhe çmenden në rrjetet sociale, në Instagram para së gjithash dhe në pasarela, virtuale dhe jo, që kemi parë në modën e fundit.

1

2

358

 

Burimi/ Psikologjia

© Panoramaplus.al