9 Shtator, 2018

Tërmeti në Parlament, me veshje sportive

Nëse dikush do ta kishte parë në rrugët e Tiranës Tërmet Peçin këtë të enjte, me siguri mund të mendonte se është nisur për vrap.

Me atlete të bardha, bluzë të bardhë pambuku, Peçi ishte në kulmin e sportivitetit të tij. Por, në fakt, ai u pa duke hyrë në Parlament dhe nuk dihet arsyeja pse kryetari i Bashkisë Tepelenë po shkonte aty.

PANORAMA PLUS

Comments are closed.