14 Janar, 2018

Skedina e çmendur, shkodrani kap milionat me 200 mijë lekë të vjetra

Nëse shumë janë djegur sot nga Reali apo ndonjë ekip tjetër, “bingo” e vërtetë ka rënë në qytetin e Shkodrës.

Plot 10 ndeshje të vendosura në skedinë dhe 200 mijë lek të luajtura. Natyrisht shumë guximtar. Rezultati? Sipas Joq, sapo përfunduan ndeshjet, e pa veten fitues të 22 milionë lekëve.

brenda

© Panoramaplus.al