14 Shtator, 2019

Shtatë gjërat që një mashkull kërkon te gruaja e ëndrrave të tij


Besim

Jeta është e vështirë. Çdo ditë është një luftë për t’u kapërcyer dhe të kesh një grua besnike në krah është çelësi për të ndjekur ëndrrat tuaja. Një grua që e do veten, pavarësisht nga gabimet e saj, do të gjejë një burrë që ta dashurojë atë. Përveç dashurisë për ju, ai do të shemb dyert e rezistencës dhe do të arrijë yjet me ju. Ekziston diçka sensuale në lidhje me një grua vetëbesuese që nuk ka asnjë lidhje me pamjen.

Përulësi

Sigurisht, njerëzit e përulur përqendrojnë energjitë e tyre në pjesën e jashtme. Kur kërkoni një partner jete, kjo bëhet shumë tërheqëse për një burrë. Gratë e përulura nxjerrin këtë dhembshuri për të tjerët, duke vënë lumturinë e të tjerëve përpara asaj të tyres. Por ato e bëjnë në atë mënyrë që u sjellë atyre paqe dhe mbrojtje.

Inteligjencë

Stimulimi i bisedave e çmend një mashkull. Gratë e zgjuara janë ato që dinë aq shumë për botën përreth tyre, por edhe më shumë, ato kanë një interes të mprehtë ta bëjnë atë një vend më të mirë. Ato mendojnë në mënyrë kritike dhe përfshijnë shqisat.

Afeksion

Burrat janë qenie njerëzore shumë fizike. Kjo do të thotë që do ta tërheqë një grua që është shumë e lirë me ofertat e saj të dashurisë.

Karakter

Të jesh me të vërtetë e bukur nuk ka asnjë lidhje me atë si dukesh. Ne i duam gratë që kanë një sens humori dhe nuk e marrin seriozisht jetën. Ne duam kur vishen mirë dhe ndjehen bukur, por nuk është nevoja të ndryshojnë veten për të marrë vëmendjen tonë. Nëse ndonjëherë vjen një pikë ku ju ndjeni nevojën për ta bërë atë, kjo ndodh sepse jeni me një njeri të gabuar.

Ambicie

Meshkujt pëlqejnë të jenë kujdestarë dhe “planifikues” për familjet, por gjithashtu duan një grua që mund ta planifikojë atë jetë me ne. Ne nuk duam të marrim çdo vendim vetë. Ashtu si ju, edhe ne duam që një grua të na rrëmbejë dorën; të vij dhe të na puthë rastësisht, ne duam që të na përqafojë dhe të na pyesë si shkoi dita jonë.

Respekt

Mënyra se si ju prezantoheni thotë shumë për atë që ju jeni. Në shoqërinë e sotme, ka diçka që quhet media sociale dhe në thelb është rezymeja juaj për burrat. Ku shkoni, me kë shkoni, ato që thoni dhe si e thoni, reflekton atë që ju jeni si një individ. Dhe, në të vërtetë burrat nuk duan dikë që është kudo, duke bërë gjithçka, me të gjithë. Ju nuk mund ta respektoni një burrë nëse nuk respektoni veten. /Burimi: Revista Psikologjia/

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al