24 Shkurt, 2021

Shikoni se si kjo fotografe vërteton se nuk ka asnjë vend tjetër më të rehatshëm sesa prehri i gjyshes

Ekziston një fjalë e urtë italiane që thotë: “Nëse asgjë nuk po shkon mirë, thirrni gjyshen tuaj”. Një fotografe dhe edukatore me qendër në Londër, Sujata Setia, përmes imazheve të saj të ngrohta dëshmon se dashuria e gjyshes për nipërit e mbesat e saj nuk i ngjan asgjëje tjetër, shkruan “Bright Side”.

gjyshja niperit mbesat (15) gjyshja niperit mbesat (13) gjyshja niperit mbesat (16) gjyshja niperit mbesat (12) gjyshja niperit mbesat (11) gjyshja niperit mbesat (10) gjyshja niperit mbesat (9) gjyshja niperit mbesat (8) gjyshja niperit mbesat (7) gjyshja niperit mbesat (6) gjyshja niperit mbesat (5) gjyshja niperit mbesat (4) gjyshja niperit mbesat (3) gjyshja niperit mbesat (1) gjyshja niperit mbesat (2)