8 Shtator, 2018

Samanta dhe Beatrixi në plazh, fotot origjinale pa filtra

Beatrix Ramosaj dhe Samanta Karavella, janë dy këngëtare në moshë të re, me karrierë muzikore të stabilizuar, por edhe mjaft të pëlqyera edhe për pamjen. Në instagramet e tyre, fotot janë perfekte. Sidomos fotot e plazhit janë një mrekulli e vërtetë. Askush nuk i paragjykon më këngëtaret madje edhe personat anonimë, teksa përpiqen që të jenë sa më perfekte në fotot që ndajnë me publikun.

Ka efekte pa fund për ta bërë të përkryer një foto. Ndërkohë fotot e realizuara prej nesh, janë fare të paprekura. Ashtu siç na kanë ardhur, për të parë dy këngëtaret ashtu siç janë në të vërtetë. Edhe nëse kanë ndonjë imperfesion të vogël, janë përsëri shumë të bukura, me trupa të bukur, me linja interesante dhe në fakt ne e dimë, askush nuk është një Barbie në plazh, edhe artistët janë njerëz normalë që djersijnë dhe flokët iu bëhen pa krehur. Në fakt ne na pëlqen ky version kaq origjinal i dy vajzave.

PANORAMA PLUS