9 Shtator, 2018

Rikthehet Sterkaj!

Pak muaj më parë pati një problem jo të lehtë shëndetësor. Madje, edhe vetë Kryeministri Rama bëri një status në “Facebook” për Paulin Sterkajn, deputetin socialist i cili tashmë ka disa mandate si deputet.

Por ai është rikthyer në punë, duket që është më mirë dhe kolegët e presin me dashuri.

Panorama Plus