7 Shtator, 2022

Publikohet lista e të famshmëve më të paguar në Instagram, Kylie Jenner kalon në vendin e dytë! Ja kush e rrëzoi nga ‘froni’


Është zbuluar së fundmi lista e personazheve të famshëm më të paguar për postimet në Instagram.

Të famshëmve dhe influencera-ve u kërkohet shpesh të postojnë përmbajtje të sponsorizuar ndërsa Hopper HQ ka publikuar një listë se sa para fitojnë Vipa-t për një postim.

Lista e fundit e “Instagram Rich List” përmban emrat më të mëdhenj në Hollyëood, dhe ajo që vihet re është se Kylie Jenner, e cila ishte në vendin e parë si më e paguara, ka kaluar tashmë e dyta. Vendi i parë i përket futbollistit portugez Cristiano Ronaldo, i cili fiton mbi 2 milionë dollarë për një postim.

LISTA E PLOTË

 1. Kevin Hart

Ndjekës: 152 milionë
Kostoja për postim: 780,000 dollarë

 1. Miley Cyrus

Ndjekës: 181 milionë
Kostoja për postim: 928,000 dollarë

 1.  Neymar

Ndjekës: 177 milionë
Kostoja për postim: 945,000 dollarë

 1. Kourtney Kardashian

Ndjekës: 196 milionë
Kostoja për postim: 964,000 dollarë

 1. Katy Perry

Ndjekës: 171 milionë
Kostoja për postim: 1,029,000 dollarë

 1. Nicki Minaj

Ndjekës: 201 milionë
Kostoja për postim: 1,031,000 dollarë

 1. Virat Kohli

Ndjekës: 212 milionë
Kostoja për postim: 1,088,000 dollarë

 1. Jennifer Lopez

Ndjekës: 220 milionë
Kostoja për postim: 1,130,000 dollarë

 1. Taylor Swift

Ndjekës: 223 milionë
Kostoja për postim: 1,142,000 dollarë

 1. Justin Bieber

Ndjekës: 256 milionë
Kostoja për postim: 1,281,000 dollarë

 1. Kendall Jenner

Ndjekës: 255 milionë
Kostoja për postim: 1,290,000 dollarë

 1. Khloe Kardashian

Ndjekës: 269 milionë
Kostoja për postim: 1,320,000 dollarë

 1. Beyonce

Ndjekës: 274 milionë
Kostoja për postim: 1,393,000 dollarë

 1. Ariana Grande

Ndjekës: 329 milionë
Kostoja për postim: 1,687,000 dollarë

 1. Kim Kardashian

Ndjekës: 329 milionë
Kostoja për postim: 1,689,000 dollarë

 1. Dwayne “The Rock” Johnson

Ndjekës: 335 milionë
Kostoja për postim: 1,713,000 dollarë

 1. Selena Gomez

Ndjekës: 344 milionë
Kostoja për postim: 1,735,000 dollarë

 1.  Lionel Messi

Ndjekës: 358 milionë
Kostoja për postim: 1,777,000 dollarë

 1. Kylie Jenner

Ndjekës: 368 milionë
Kostoja për postim: 1,835,000 dollarë

 1. Cristiano Ronaldo

Ndjekës: 478 milionë
Kostoja për postim: 2,397,000 dollarë

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al