20 Tetor, 2021

Personi me veshkat më të mëdha në botë! Pas operacionit të rrezikshëm rikthehet në palestër

veshkatemedha

Një 54-vjeçar i cili besohet të ketë pasur veshkat më të rënda të regjistruara ndonjëherë në botë, ka vendosur të flasë mbi vendosmërinë e tij për t’iu kthyer jetës normale pas operacionit për heqjen e tyre.

Warren Higgs, 54 vjeç, nga Windsor, Berkshire vuante nga një sëmundje e veshkave policistike.

Gjendja e trashëguar shkakton që kistet e mbushura me lëng të rriten në veshka dhe mund të çojnë në dështim të veshkave. Ajo prek rreth një në 1.000 njerëz dhe nuk ka shërim.

BBC u takua me Warrenin disa javë para operacionit të tij të madh në spitalin Churchill në Oksford, dhe u takua me të tre muaj më vonë.