16 Shtator, 2018

Përqafimi i mundimshëm mes Mimit dhe Erionit

Këtë të enjte, paparazzi ynë fiksoi këtë moment mes dy deputetëve socialistë, të vetmit në fakt që ndodhen këto kohë në seancën e Parlamentit, pasi, siç dihet, opozita e ka braktisur Parlamentin.

Deputetët Kodheli dhe Braçe janë përqafuar me mall dhe ajo që bie në sy është vështirësia e këtij përqafimi, pasi Mimi është shumë e gjatë dhe Braçe jo edhe aq, prandaj i duhej të ngrihej në majë të gishtave.

PANORAMA PLUS