3 Dhjetor, 2022

Pasi i ‘dhuroi’ shkencës orgazmën e saj, flet Cara Delevigne: Meshkujt nuk dinë t’i kënaqin gratë seksualisht!


Cara Delevingne ka pohuar se burrat nuk janë në gjendje t’i kënaqin gratë seksualisht. Modelja e famshme mori pjesë në një eksperiment duke dhuruar një mostër të gjakut të saj para dhe pas fillimit të një akti të vetëm seksual, në mënyrë që ata të mund të studionin efektin e orgazmës në kiminë e trupit të saj si pjesë e një hetimi për “climax gap”, një term i përdorur për të përshkruar pse burrat kanë më shumë gjasa të përjetojnë orgazëm gjatë intimitetit sesa gratë.

Ajo e bëri këtë si pjesë e një dokumentari të quajtur ‘Planet Sex ëith Cara Delevingne’ në të cilin vuri në dukje se ekziston një përqindje e madhe e grave që nuk kënaqen seksualisht nga burrat.

Mungesa e ‘lodrave të seksit’

Në dokumentarin gjashtëpjesësh të BBC-së, Delevingne shpjegoi se shumica e shoqeve të saj femra besojnë se shumë pak fmra arrijnë orgazmën gjatë marrëdhënieve seksuale.

“Kur bëhet fjalë për orgazmën, ka një hendek të caktuar gjinor”, ​​tha Delevingne.

“Shkencëtarët thonë se 95 për qind e meshkujve të drejtë përjetojnë orgazëm gjatë marrëdhënieve seksuale, por vetëm 65 për qind e femrave të drejta.

Për të qenë i sinqertë, unë mendoj se kjo tingëllon shumë e lartë . Shumica e mikeshave të mia thonë se është ndoshta më shumë si 15 ose 20 përqind.

Unë mendoj se në përgjithësi burrat nuk janë të pajisur me mjetet e duhura për të qenë në gjendje të trajtojnë gratë, veçanërisht seksualisht”- u shpreh ajo.

© Panoramaplus.al