26 Gusht, 2018

Nuk ka plazh për Alibeajn, shfaqet në baret e Tiranës

Enkelejd Alibeaj, deputeti i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike dhe një nga figurat më të spikatura të kësaj Partie, është shfaqur këto ditë përvëluese gushti në baret e Tiranës, duke pirë kafe me miq.

Nuk dihet nëse e ka mbaruar plazhin apo nuk i pëlqen deti, ose opozita mund të jetë duke kurdisur diçka për shtatorin dhe deputetit i duhet të jetë në Tiranë.

PANORAMA PLUS