5 Nëntor, 2019

Ndodheshin pranë një bombe, Angelina Jolie dhe kolegu i saj evakuohen nga sheshi i xhirimit


Ndodheshin në shesh xhirim kur është raportuar se një bombë ishte gjetur shumë pranë tyre. Bëhet fjalë për aktorët e famshëm Angelina Jolie dhe Richard Madden.

Ata dhe i gjithë stafi i ‘The Eternals’ janë evakuuar që nga seti i xhirimit në mënyrë që ekspertët të asgjësonin bombën e cila mendohet se kishte mbetur aty që nga Lufta e Dytë Botërore.

Një burim për ‘The Sun’ tha: “Ishte e tmerrshme! Bomba mund të qëndronte aty për dekada e paprekur por kush e di çfarë do kishte ndodhur nëse do trazohej”.

© Panoramaplus.al