28 Prill, 2022

“Mposhten” Instagram dhe Facebook/ Lista e aplikacioneve më të shkarkuara për tremujorin e parë të vitit 2022, ja kush kryeson


TikTok është renditur në vendin e parë si aplikacioni më i shkarkuar në tre muajt e parë të vitit 2022, duke mposhtur Instagramin dhe Facebook-un.

Aplikacioni për ndarjen e videove të shkurtra, TikTok ishte më i shkarkuari në mbarë botën në tre muajt e parë të vitit 2022, sipas një raporti nga Sensor Tower .

Sipas raportit të të dhënave të inteligjencës së shkarkimeve të aplikacioneve për tremujorin e parë 2022, TikTok u shkarkua më shumë se 175 milionë herë nga 1 janari deri më 31 mars 2022. TikTok ia kaloi Instagramit si aplikacioni më i shkarkuar.

Që nga viti 2018, asnjë aplikacion nuk ka më shumë shkarkime se TikTok, i cili tani ka më shumë se 3.5 miliardë shkarkime të të gjitha kohërave. Kjo e bën atë aplikacionin e pestë që arrin këtë moment historik. Brenda SHBA-së, TikTok ka qenë aplikacioni kryesor çdo tremujor që nga fillimi i vitit 2021.

Gjetjet e Sensor Tower bazohen në bazën për përdorues, që do të thotë se numërohet vetëm një shkarkim për llogari të Apple ose Google.

Ja aplikacionet më të shkarkuara brenda tre muajve të parë të 2022.

 1. TIK Tok
 2. Instagram
 3. Facebook
 4. WhatsApp
 5. Telegrami
 6. Shopee
 7. Snapchat
 8. Twitter
 9. CapCut
 10. Spotify

Top 10 aplikacionet më të shkarkuara në Evropë në tremujorin e parë 2022 ishin:

 1. TIK Tok
 2. WhatsApp
 3. Telegrami
 4. Instagram
 5. Facebook
 6. Twitter
 7. CapCut
 8. Spotify
 9. Snapchat
 10. YouTube

 

© Panoramaplus.al