25 Mars, 2018

Ministri Xhafaj preferon të ecë në këmbë


Jemi mësuar t’i shohim gjithnjë të rehatuar në makina komode dhe me shumë roje të rrethuar.

Por ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafa, është parë duke ecur në këmbë në rrugët e Tiranës dhe i pashoqëruar me roje.

PANORAMA PLUS

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al