4 Nëntor, 2019

“Më bëni testin e ADN”, këngëtari pretendon se është Michael Jackson


Një tifoz i çuditshëm ka thënë se Michael Jackson është gjallë dhe shtiret si kopja e vetvetes.

Mbreti i Popit vdiq në qershor 2009 nga një mbidozë ilaçesh. Që nga ajo kohë, janë të shumtë ata që pretendojnë se këngëtari sajoi vdekjen e tij në mënyrë që të largohej nga vëmendja e mediave dhe gazetarëve.

Një tjetër video e dalë së fundmi jka rritur konspiracionin.

Kështu, imituesi i Michael Jackson i quajtur Sergio Cortes, në një postim në ‘Facebook’,  kërkon që t’i bëhet testi i ADN pasi ai është vetë mbreti i popit./ Daily Star

© Panoramaplus.al