21 Shtator, 2018

“Look” i ri i Lionel Messi-t, argjentinasi i thotë mirupafshim… mjekrës

Lionel Messi ka vendosur që të ndryshojë sërish “look-un” e tij. Pleshti argjentinas ka vendosur që ta heq mjekrën e gjatë të cilën e mbante prej shumë kohësh.

Ndërkohë në rrjetet sociale kanë filluar dhe komentet e para për të ku disa e mbështesin vendimin e tij, ndërsa të tjerë i thonë se ngjante më mirë më parë. Ndërkohë në foton e mëposhtme duket dhe pamja e re e argjentinasit.