13 Shtator, 2019

Ky imazh përcakton nëse jeni një person i lig apo i mirë


Sipas një thënieje të urtë popullore; djajtë gjenden brenda njerëzve të qetë. Dhe është vërtet kështu. Për të zbuluar se çfarë po ndodh në shpirtin e një personi, është e nevojshme të arrini një nivel të caktuar marrëdhëniesh. Në fund të fundit, vetë-studimi është i kotë. Provoni të bëni këtë test interesant. Ndoshta do t’ju ndihmojë të kuptoni se sa i mirë dhe i keq është shpirti juaj. Shikoni me kujdes figurën, përcaktoni gjënë e parë që ju tërhoqi vëmendjen dhe pastaj lexoni përgjigjen!

Nëse patë kokën e një burri

Tek ju gjendet 80% e së mirës dhe 20% e së keqes. Ju jeni një person i ekuilibruar. Ju njiheni si një person i sjellshëm, i gëzuar dhe i shoqërueshëm. Miqtë ju dëshirojnë vetëm për këto cilësi. Të dashurit tuaj gjithmonë mund të mbështeten tek ju në një moment të vështirë. Por në të njëjtën kohë, ju dini se si të thoni “jo” dhe nuk lejoni t’ju manipulojnë.

Nëse keni parë anijen

Ju jeni 100% i keq! Ju jeni mishërimi i vërtetë i së keqes! Të paktën kjo është ajo që njerëzit shpesh mendojnë për ju. Dhe gjithçka sepse jeni mësuar të tregoni të vërtetën. Ju sinqerisht besoni se kritika e shëndetshme i ndihmon njerëzit të bëhen më të mirë, por miqtë tuaj mund të ju urrejnë për këtë. Ju jeni një person shumë i ashpër, por metodat tuaja janë të justifikuara, sepse shpesh mund të arrini rezultate të mira duke jetuar vetëm. Për më tepër, ju keni sukses dhe besim dhe kjo gjithashtu mund të irritojë njerëzit ziliqarë.

Nëse patë detin

Ju jeni një person 100% i sjellshëm! Ju keni një karakter jashtëzakonisht të mirë dhe bëni çmos për të shmangur konfliktet. Edhe nëse të tjerët godasin faqen tuaj të djathtë, me përulësi ofroni të majtën. Ju jeni gjithmonë të gatshëm të ndihmoni dhe t’i jepni një shpatull nevojtarëve. Sidoqoftë, mirësia e jashtëzakonshme që rrethon njerëzit shpesh përdoret nga ndjenjat e mercenarëve. /Burimi: Revista Psikologjia/

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al