31 Tetor, 2019

Këto janë disa nga standartet që po shkatërrojnë jetët tona


Ne vlerësojmë flirtimet në punë në bazë në preferencat tona personale

Ne gjykojmë veshjet, duke harruar që njerëzit që i kanë veshur janë rehat me to

Secili klient meriton vëmendje, pavarësisht nga madhësia e portofolit të tyre

Brezat më të vjetër akuzojnë fëmijët se janë të fiksuar pas telefonave, pa e vënë re që vetë ata janë të fiksuar pas televizorit

Shoqëria vlerëson meshkujt që kanë vëmendje nga gjinia femërore, ndërsa femrat dënohen për këtë gjë

 Një femër shofere vazhdon të konsiderohet me e keqe se një mashkull shofer

 Ne reagojmë ndah mërzitjes, duke ju referuar gjinisë së personit dhe jo ndjenjave

Ne presim që nënat të kenë më shumë vëmendje për fëmijët sesa baballarët

 

 Burimi: Bright Side

 

© Panoramaplus.al