9 Maj, 2018

Keni nishane në pjesë të ndryshme të trupit? Ja cili është kuptimi i tyre i veçantë


Të gjithë ne kemi nishane në pjesë të ndryshme të trupit, por është e sigurt që asnjë nga ju nuk e ka ditur se vendi në të cilin ndodhen ata ka një kuptim të veçantë.

Më poshtë do t’ju tregojmë kuptimin që ka pozicionimi i nishanit:

Nishan në buzë

Nishani në pjesën e sipërme të buzëve nënkupton së këta njerëz janë shumë të popullarizuar në mesin e miqve të tyre dhe posedojnë aftësi të shkëlqyera ndërpersonale. Ata kryesisht shqetësohen për ushqimin dhe rrobat.

Nishan në këmbë

Nishani në këmbë do të thotë që ju gëzoheni teksa udhëtoni dhe përpiqeni të provoni kuzhina të reja. Këta njerëz janë shumë të njohur në vendin e punës dhe mund të jenë liderë të shkëlqyeshëm të ekipit të tyre.

Nishan në sipërfaqen e dorës

Kjo tregon se ju kurrë nuk do të keni probleme financiare. Këta njerëz janë mirë me ekonominë dhe janë gjithashtu liderë të shkëlqyeshëm.

Nishan në mollëza

Kjo tregon një pozicion shumë të fuqishëm në punë, si dhe rritje të pasurisë.

Nishan midis syrit dhe vetullës

Ju përshtateni me lehtësi. Jeni të shkëlqyeshëm me njerëzit e tjerë dhe gjithashtu mund të jeni një udhëheqës i madh.

Nishan mes vetullave

Kjo zonë e nishaneve lidhet me avancimin dhe zhvillimin e karrierës. Ju me siguri do të merrni një promovim!

Nishan në pjesët intime

Ky pozicion i nishanit nënkupton mundësi të reja për të udhëtuar. Jeni njerëz të biznesit dhe kënaqësisë në këtë jetë!

Panorama Plus

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al